a r i e f a 's FotoPage

By: Ariefah Ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 15-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Raya 05..Gathering At Malaysia StuDent Houz..

yumy yumy
Ten,Sha N Azmiah
Me N Eja
View all 9 photos...


Friday, 11-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Erm..NuThiNG To Do,,JuSt BoReD OReDy..

HyE My NamE MR.PoTatO
Da CuTe EyEs,,,So sleepY....UwaarGh.
Mr.PlatE..
View all 10 photos...
JuSt BoReD,,ApEr PUn JaDIk.,...


Saturday, 15-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SeBuAh KiSaH KlaSiK UnTuk MaSe DePaN...2005

 
 
 
View all 5 photos...
-masih terbayang-bayang jadual kelas hari Khamis, ketika melangkah ke rumah terbuka. Hujan yang merintik-rintik sangat menyejukkan. Kelas ponteng, raya hambar, cuaca hujan.....dan saya pun tertanya-tanya...."Betulke hujan emas di negeri orang....hujan ais ade la...." (dalam hati masih terbayang jadual kelas hari Khamis)

SELAMAT HARI RAYA!!!!AMPUN ZAHIR DAN BATIN =)[


Tuesday, 11-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SyuKur AlhaMdulILLaH..LahirnYe..SeoRAnG Adam...

Adam..rindu!!
Tangisan Adam..Sejuk kot kat KLIA tu..
In My Arms...SayanG dIe..
View all 11 photos...
Pagi tadi..kakak Aku msg aku,," Ariefah,Kak Za On way Ke Hospital.."Membace msg itu membuat Aku merase gembira bercampur risau sedikit..Semoga Kak Za selamat melahirkan cahaya mata pertama..seharian aku jadi tak menentu.t/hari..Abg saiful msg aku pulak " Ariefah,kak za dah msk ke bilik bersalin.Doakan semoga kak za & baby selamat".Ringkas.Tp aku tau yg abg ipar aku pasti cemas menanti kelahiran anak sulung...Di kejauhan aku tak henti2 berdoa smoga semuanya slmt. Kate org penantian itu satu penyeksaan.,.tp kena byk bersabar..jam 1.00 pagi..(m'sia) aku trime msg dari Abg Saiful " Ariefah,Kak Za dah slmt melahirkan baby boy.Tercapai impian Ariefah"Alhamdulillah..Syukur..taksudah2 aku memanjat kesyukuran..krn ahli baru tlh hadir dlm keluarga aku..yg aku hrpkan..adelah lahirnyer seorang Adam..: Semua ahli keluarga ak m'hrpkan baby boy..syukur pada-Mu..aku trs call Ummi..bertanye keadaan di Sabah.Ummi ckp lame Kak Za menahan kesakitan..kesian kat kakak aku..yerlah..dari ppagi..kol 7.45 pagi...sehingga malam..11.30,barulah kak za bersalin..tp aku tau..kakak aku tu..tabah orgnya.. semuanya selamat..dan di beri name...Nik Adam Harith Nik Saiful Adli..


Tuesday, 27-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
The DaY Me WeNt AWaY..2005..

WiF My BloVeD SiS.,,
My Loveli Mum At Airport
My sis.,.,,Khairul Zakiah.
View all 11 photos...
JuSt lOokInG FoR My LiFe....It's far AwaY..jUsT mEmORiEs...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net